Over de kapsalon

Wij staan voor kwaliteit, service en een goede gezondheid van het haar. Zowel vrouwen, mannen en kinderen kunnen bij ons terecht voor een nieuwe look. Wij vinden het belangrijk om in overleg met jou, het juiste model te creëren. Graag geven we advies. Wij weten exact wat er mogelijk is met jouw haar. Ieder heeft een eigen unieke stijl. Wij streven er naar om deze unieke stijl naar voren te laten komen in jouw look.

In onze kapsalon maken wij gebruik van de producten van Matrix. Het gebruik van deze producten zorgt voor veerkrachtig, glanzend haar met natuurlijk volume, dat ook de volgende dagen nog goed zit. Deze producten zijn tevens bij ons verkrijgbaar, complete haarverzorgingslijnen voor iedere haarbehoefte. En niet onbelangrijk, hoogwaardige kappers producten voor een betaalbare prijs.


Kleuringen

In onze salon maken we gebruikt van SOCOLOR beauty.

  • Permanente cremé haarkleuring
  • Rijke, stralende kleuren
  • 100% grijsdekking
  • Versterkt de haarstructuur
  • Diepgaande verzorging voor een langhoudende kleur met veel glans

UPGRADE uw kleurbehandeling met OLAPLEX

Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als "favoriete hulpmiddel voor kleurexperts".
Het gaat beschadiging van het haar grondig tegen en herstelt reeds beschadigd haar. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw haar vaker te behandelen, zonder zorgen kunt u uw haar verven. De Olaplex behandeling bestaat uit drie stappen. Graag geven wij u passend advies, informeer naar de mogelijkheden.